home
Home  » Zonne-energie  » Onderhoud

Waarom onderhoud? 

Om aanspraak te maken op de garantie van uw zonnepanelen is het aan te raden om periodiek een controle te laten uitvoeren aangaande bovenstaande punten. Zo kunt u jaar na jaar zeker ervan zijn dat uw panelen nog op optimaal rendement werken en zo bent u er ook zeker van dat u garantie gegarandeerd blijft. U kunt dit onderhoud ook vergelijken met uw wagen waarmee u ook regelmatig op onderhoud moet. Met de wagen moet u ook op onderhoud voor tijdig mankementen kunnen vast te stellen. Wanneer u dit niet doet zal u na het vaststellen van een defect ook geen beroep meer kunnen doen op uw garantie.
 

Wat kunnen wij u aanbieden? 

Solar Lab B.V. zal voor u de modules inspecteren met onze speciale infraroodtechniek, terwijl ze nog op het dak liggen. Onze bevindingen zullen wij in een rapport weergeven.
Bij eventuele problemen kunnen wij de defecte panelen aan nader onderzoek onderwerpen.
Wanneer er een defect in de installatie is vastgesteld dan heeft u de vrije keuze om alleen of samen met ons naar de installateur te stappen. Bij de installateur kaarten we het probleem aan en gaan aanspraak maken op uw garantie.